Een familiebedrijf van 55 jaar oud

Timon de Groot
Van vader op zoon. Timon de Groot herinnert zich nog goed hoe hij als klein jongetje zijn vader mocht assisteren. Het bleef niet bij assisteren. Hij is nu zelf gediplomeerd meubel- en woningstoffeerder. En heeft Jan de Groot Interieurstoffering, het bedrijf van zijn vader, voortgezet onder de naam Timon de Groot Project- en Interieurstoffering.

Persoonlijke service en vakkennis

Timon de Groot Project- en Interieurstoffering onderscheidt zich door persoonlijke service en ambachtelijke vakkennis. Zoals hij zelf zegt: ‘Ik lever geen half werk. Dat heb ik geleerd van mijn vader. Zijn opdrachten kwamen bijna allemaal voort uit mond-tot-mond reclame. Hij was er trots op dat hij daarom nooit een cent aan reclame hoefde uit te geven. De tijden zijn natuurlijk veranderd, maar die normen, kwaliteit en service, staan nog altijd als een huis.’

Zakelijke markt en particulieren

Wij leveren zowel aan de zakelijke markt als aan particulieren. Dat kan variëren van de inrichting van een babykamer tot aan het verzorgen van de vloerbedekking en zonwering van een ziekenhuis. Uw complete inrichting inclusief interieuradvies is bij ons in vertrouwde handen. Als het nodig is werken wij samen met vertrouwde leveranciers en partners maar u heeft altijd te maken met één contactpersoon, en dat zijn wij.